Севиля гони първото място срещу слабака Рейнджърс

19:47
Севиля гони първото място срещу слабака Рейнджърс
Испанският Севиля приема Рейнджърс в мач от последния кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят ще се играе на стадион "Рамон Санчез Писхуан" в сряда от 21:45 часа. В другата среща от група "G" на турнира тимът на Щутгарт приема румънския шампион Униреа Урзичени.

В тази група сигурен участник в елиминационната фаза на Шампионска лига е единствено Севиля с 10 точки, а шотландският шампион отпада от надпреварата с актива си от едва 2 точки. За второто място се борят тимовете на Щутгарт и Униреа, които са съответно с 8 и 6 точки.

Домакините в тази среща са един от най-силно представящите се европейски клубове през този сезон, Севиля безкомпромисно си осигури участие на 1/8-финалите в Шампионска лига и сега се нуждае единствено от равенство с Рейнджърс, за да приключи участието си в групата като водач. Съставът на Маноло Хименес заема 4-о място в класирането на испанската Примера дивисион, след тимовете на Барселона, Реал Мадрид и Валенсия. Срещу Рейнджърс севилци няма за какво да се напрягат, но едва ли ще подценят срещата, за да са сигурни в първото си място в групата.

В това си участие в Шампионска лига отборът на Рейнджърс до голяма степен се изложи, като след 5 мача има спечелени едва две точки. Шотландският шампион дори няма никакви шансове за класиране в турнира Лига Европа, а спечелването на точка или три на "Рамон Санчез Писхуан" изглежда непосилна задача.

Предвид фактът, че Севиля се класира за 1/8-финалите още преди този мач, прогнозирам умерена игра и от двата тима. Вероятно домакините ще започнат мача по-силно и ако реализират едно или две попадения, то така и ще свърши мача. Прогнозата е минимална победа за Севиля. Точен резултат 2:0.

Севиля - Рейнджърс, стадион "Рамон Санчез Писхуан", 21:45 часа

Бертранд Лаек (Франция)
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

niki85
08.12.2009 20:21

cvetko_00 ,по-същият начин реагирах още като видях заглавието (напълно съм съгласен с теб)! А този малумник който го е писал да се завре някаде...Може ли да обиждате така момчетата бе,леваци *sick* Може да са по-слаби но играят и се стараят тъпаци смешни тъпи!!! Според вас може да са "слаби" но играят колкото цялото българско първенство (Агрупа+ 2те Б групи)!! *thumb_down*