Киев ще се окаже мразовит не за Барса, а за Динамо

22:07
Киев ще се окаже мразовит не за Барса, а за Динамо
Ситуацията в група F е изключително заплетена, като съставът на Барселона изглежда най-близо да 1/8-финалите. Нека не се забравя, че всички отбори имат шанс за класиране в елиминационната фаза на турнира, което прави срещите от последния кръг много интересни. Ето и няколко думи за групата преди двубоите. Отборът на Барселона изглежда сигурен за 1/8-финалите, но има и вариант да не попадне там. Това може да се случи, ако каталунците загубят в Киев с 2:0, или по-голям резултат, а в срещата между Интер и Рубин Казан има излъчен победител. По този начин Динамо ще продължи напред в турнира, а компания ще му прави взелият трите точки в Милано. На момчетата на Жозе Моуриньо стига и малко откъм голове равенство (0:0, 1:1) срещу руския шампион Рубин Казан, за да попаднат в следващата фаза. Респективно, на формацията на Курбан Бердиев трябва победа на "Джузепе Меаца" или равенство с голово изражение 2:2 или повече. Не трябва да се подценява и третото място в групата, което дава право на участие в Лига Европа. Ако Рубин загуби в Италия ще е необходима само точка на украинците да продължат участието си в Европа във втория по сила турнир. Сметките действително са доста, но вярвам, че всеки отбор от гореспоменатите ще играе за победа.

Звездата на домакините Андрий Шевченко претърпя лека катастрофа в средата на миналата седмица, но по последни данни от щаба на украинците нападателят няма здравословни проблеми и ще започне титуляр срещу Барселона. По този начин старши треньорът на Динамо Валери Газаев ще може да използва пълния си потенциал в отбора, като най-вероятен партньор на Шева в предни позиции ще е Артьом Милевски.

Всички в Барселона са категорични, че тима отива в Киев за пълния актив от точки и иска първото място в групата. Шведският нападател на тима Златан Ибрахимович, който се намира в прекрасна форма, ще е напълно готов за сблъсъка и по всяка вероятност ще излезе титуляр за състава на Гуардиола. Добрите новини за каталунците са свързани със завръщането на Рафаел Маркес и Габриел Милито, които лекуваха тежки контузии, но вече са напълно здрави и могат да стартират в срещата. В групата на Пеп Гуардиола не е включен централният бранител Дмитро Чигрински, който не е регистриран за участие в Шампионската лига със състава на Барселона.

Главен съдия: Хауърд Уеб (Англия)

Прогноза: Когато Барселона излезе за победа в даден сблъсък, обикновено го печели. Не виждам защо, този път да е по-различно. Каталунците нямат липсващи основни единици, а допълнителен бонус за тях ще е, че времето в Киев не се очаква да е много студено. През това време на годината за областта е нормална температура от -13; -14 градуса, а сега скромните -2; -3 очакват носителя на Златната топка и компания. Точен резултат 0:2!

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
09.12.2009 22:10

puyolchy затова ли дани алвеш в момента бяга като кон по десния фланг ?

Kockarafcb
09.12.2009 15:08

DuFkaTa Мерси батинка *lol* ,че и аз вече са обърках *lol* VIVA BARCELONA *wink*

puyolchy
09.12.2009 08:38

Каталунците нямат липсващи основни единици !!!
Барса имат контузена единица и това е Дани Алвеш *wink*

DuFkaTa
09.12.2009 08:12

Kockarafcb:"УКРАИНЦИТЕ в лицето на Динамо МОСКВА" *lol* *lol* *joking*

Kockarafcb
09.12.2009 00:16

DangerZone ти си мн тъп бре *lol* искат да кажат украинците в лицето на Динамо Москва ама явно четеш машинално *smile*

Dark_6
09.12.2009 00:08

хубу ми ако динамо бият а другия мач е Х продължават Барса и Динамо нали :?