Ще превземат ли руските \"армейци\" турската крепост

19:58
Ще превземат ли руските \"армейци\" турската крепост
Във вторник от 21:45 часа българско време на стадион "Исмет Инюню" Бешикташ приема ЦСКА Москва в мач от група В на Шампионската лига. Домакините ще търсят победата на всяка цена, за да изместят своя опонент от третото място в групата и по този начин да се класират за Лига Европа напролет. "Армейците" пък ще искат успех в тази среща и ще стискат палци Манчестър Юнайтед да не загуби от Волфсбург в Германия.

Бешикташ постигна исторически успех преди две седмици, побеждавайки Юнайтед на "Олд Трафорд" с един на нула. В местното първенство отборът заема петото място, но е само на три точки от върха. В състава на Мустафа Денизли Рустю Реджебер и Бобо са под въпрос, но турските медии очакват и двамата да започнат като титуляри в срещата. Ибрахим Тораман със сигурност ще играе, но ще е с предпазна маска, тъй като наскоро носът му бе счупен. Добрата новина за турците е завръщането на нападателя Нихат, който доскоро лекуваше контузия.

Ето и предполагаемия стартов състав на Бешикташ :

Рустю, Каш, Тораман, Ферари, Юзюлмез, Финк, Ернст, Екрем Даг, Тело, Койбаши, Нихат

ЦСКА направи изключителен обрат срещу Волфсбург в Москва и победи с 2:1 в последния си мач от турнира. Несид и Красич показаха на немския шампион класата си и дадоха победата на "армейците". В отбора на Слутски Семберас изтърпя наказание и се завръща в защитата, като най-вероятно някой от близнаците Березутски ще седне на пейката. Секу Олисех продължава да лекува травма и най-вероятно ще е извън състава на ЦСКА.

Ето и вероятните стартови единайсет за руснаците:

Акинфеев, Семберас, Игнашевич, В. Березутски, Шенников, Рахимич, Алдонин, Красич, Мамаев, Дзагоев, Несид

Предстои изключително завързан двубой, в който фаворити са гостите от Москва. В състава на ЦСКА на пръв поглед има повече класни футболисти и при добро стечение на обстоятелствата, те би трябвало да спечелят двубоя. Прогноза 2. Точен резултат: 0:2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

feim_g
08.12.2009 13:44

Игнашевич и Березутски отпаднаха от групата!

pacho85vr
07.12.2009 20:16

В този мач 2-ката е невъзможна може Х но не и две Бешикташ няма да паднат на собствен терен *thumb_up*