Ще ухапят ли \"вълците\" беззащитните \"дяволи\"

20:53
Ще ухапят ли \"вълците\" беззащитните \"дяволи\"
Във вторник от 21:45 часа българско време Волфсбург посреща Манчестър Юнайтед в мач от група В на Шампионската лига. "Вълците" са втори със седем точки и ще се борят със зъби и нокти за победата, за да може да са сигурни в класирането си в следващата фаза. Британският тим е с десет пункта и вече си е осигурил класирането на осминафиналите.

Волфсбург е в лоша форма и се намира на осмо място в Бундеслигата. Мечтата за защита на титлата от миналата година изглежда вече почти като утопия. В събота Волфсбург едва се добра до равенство 2:2 като домакин на Фрайбург и се отдалечи още повече от челните места в класирането.

В състава на домакините няма особени проблеми с контузени и наказани, като само защитникът Мадлунг е под въпрос заради травма. Очаква се обаче, той да започне като титуляр в тази среща. В нападението на немския шампион почти сигурно ще си партнират Дзеко и Графите.

Ето и предполагаемия стартов състав на Волфсбург:

Беналио, Шафер, Рикардо Коща, Риетер, Гентнер, Мадлунг, Хасебе, Хосуе, Мисимович, Дзеко, Графите



Манчестър Юнайтед се намира в огромна криза. Става въпрос обаче, не за резултатите на клуба в последно време, нито за финансовото състояние. Проблемът на "червените дяволи" от събота досега е отсъствието на всички защитници от първия състав, които лекуват контузии. Видич, Фърдинанд, Невил, Евънс, О Шей, Рафаел, Фабио и Уес Браун са извън групата на тима за гостуването на Волфсбург, а Ричи Де Лает няма картотека за този турнир. Дарън Гибсън заяви, че е играл като централен защитник и се очаква той да партнира на Майкъл Карик в сърцето на червената отбрана. На десния бек пък сигурно ще се изявява юношата на отбора Оливър Джил.

За жалост на българските фенове, Димитър Бербатов е аут от групата на Юнайтед за мача. Берба, който влезе като резерва в края на мача с Уест Хям, е запазен за двубоите на тима от Висшата лига.

Ето и предполагаемия състав на тима:

Фостър, Джил, Евра, Карик, Гибсън, Скоулс, Андерсон, Нани, Валенсия, Парк, Оуен


Очаква ни оспорван мач, в който "вълците" ще имат превъзходство заради проблемите в защита на Юнайтед. Дзеко и Графите със сигурност поне веднъж ще отбележат и ще помогнат на своя отбор да се класира в следващата фаза. Прогноза: 1. Точен резултат: 2:0

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DuFkaTa
08.12.2009 20:28

Абе ако Юнайтед ще пада, дано тогаз пък ЦСКА да бият ,че да си останем първи в групата *wink*

maistorinho
08.12.2009 16:25

Дано ВОлфсбург да го туренат леко без лубриканти на един от най-смшните отбори в лигата...

Dop1ng
08.12.2009 16:02

Biggogoman како ша разпускат манчестар че не се сещам ако паднат сега и стават 2ри в групата и ще играят срещу по силен съперник на 1/8 финалите!!! просто тоз мач мирише от сякаде на Х

nane
08.12.2009 13:34

ще бият вълците ама центар *thumb_up*

RogueKnight
08.12.2009 12:34

Говорите,ама абсолютно нищо не казвате...Не за първи път Манчестър (Юн) са в трудна позиция и не за първи път ще трябва да се доказват като голям отбор ! Да не говорим и че наставникът им е САФ,най-големия треньор за всички времена...Не се излагайте с тази единица.Взимат си точка от беззъбите вълци и са първи в групата *smile*

Dop1ng
08.12.2009 11:32

boc1 ако тоз мач е наи сигурната единица.... *lol* *lol*

Barazite
08.12.2009 09:59

Тоз пък под мене се изказа неподготвен! Гледат се преките двубой! Мача днес е 3 на 2 за Волфсбург

HomoLudens
08.12.2009 02:28

При една победа на вълците с 2:0 ( както казва типстера), достатъчна е минимална победа на ЦСКА в Турция и армейците изместват Манчестър (първи и втори стават Волфсбург и ЦСКА ). Мисля, че Фергюсън едва ли ще оголи толкова защитата за да допусне това.

boc1
07.12.2009 22:39

3:1 или 4:1 за домакините, най сигурната 1-ца

Dop1ng
07.12.2009 22:04

просто ако волфсбург бие манчестар с 2:0 аз ще си го одрежа... с извинение просто тази прогноза мисе струва невъзможна *lol* подкрепям mrasniq и за мен мача е 1-1 *stop*