\"Диема\" удължи правата си за излъчване на Висшата лига

13:01
\"Диема\" удължи правата си за излъчване на Висшата лига
Телевизионните канали "Диема" и "Диема" 2 съобщиха днес, че са удължили ексклузивните си права за излъчване на Английската Барклейс Премиър Лийг за България до края на сезон 2012-2013.

Правата също включват обширно интернет отразяване и специално посветен на Висшата лига уеб сайт. "Диема" и "Диема 2" излъчват ексклузивно мачовете от Висшата лига в България, като топ двубоите от настоящия сезон са привлекли между 15 до 20 процента от мъжката аудитория над 15 години. Двете телевизии предават на живо по 228 мача на сезон, както и седмични програми с обзори, интервюта, профили, анализи и коментари. Якоб Андерсън, изпълнителен директор на "Нова ТВ", каналите "Диема" и "ММ", коментира:

"Диема е утвърдено име за професионализъм в излъчването и отразяването на най-добрия европейски клубен футбол, и тази сделка е още една стъпка в тази посока. Също така се радвам, че ще продължим да забавляваме българските футболни фенове с лигата, в която участват най-добрите български играчи."

Изпълнителният директор на Висшата лига - Ричард Скъдамор, каза следното: "За нас е изключително удоволствие да предоставим правата за излъчване на MTG и сме напълно убедени, че те ще продължат да представят така превъзходно Барклейс Премиър Лийг на нашите многобройни фенове в България."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea666
07.12.2009 18:20

Браво това наистина е добра новина *thumb_up*

lfc_bul
07.12.2009 15:33

Добра новина ... сега като направят и сайт ще е още по-интересно *thumb_up*