Тоти: Разбрахме се за новия ми договор с Рома

13:05
Тоти: Разбрахме се за новия ми договор с Рома
Капитанът на Рома Франческо Тоти призна, че най-после се е разбрал са ръководството на тима за своя нов договор и ще приключи кариерата си при "вълците".

"Принца на Рим" преговаряше от няколко месеца за своя нов контракт, но сега двете страни са се разбрали и 33-годишният Тоти ще окачи бутонките като играч на Рома. Тоти разкри:

"Ние подписахме документите и сега остава само Рома да ги депозират в лигата. Клубът ще реши кога да направи това. Ние просто чакаме правилния момент."

Тоти освен това намекна, че може да се завърна в националния отбор на Италия: "Всеки говори за това, но в крайна сметка треньора Липи решава и той ще трябва да вземе крайното решение. Харесва ми, че Липи казва хубави думи за мен, ние винаги сме имали добри отношение, както на, така и извън терена. Месеците март и април ще бъдат решаващи, тъй като тогава ще видим в каква форма ще съм."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CEC0_vg
01.12.2009 15:03

В конкуренцията на Испанските, Немските и Френските отбори е почти невъзнижно. Както и някои Английски като сложим и Байер/Дуспентус и Ливърпул.

carterMVP
01.12.2009 13:37

Разбрахме сме се no comment *lol**lol* за да не е спам , Тоти не му ли писна в Рома , вярно че е сърцат и така ... ама той няма какво да поситгне в момента с Рома ... италянското първнство вече е сиг на 5 място в Европа , а Рома си е посредствен отбор в момента в Италия ...