Голът на Хъл срещу Сити стана повод за майтап с Фил Браун (видео)

11:39
Голът на Хъл срещу Сити стана повод за майтап с Фил Браун (видео)
Звездата на Хъл Сити Джими Булард публично се помайтапи с методите на работа на своя мениджър Фил Браун, но това не му изкара нито глоба, нито дори порицание от специалиста.

В събота халфът на "тигрите" направи пародия на прочутия разбор, който Фил Браун направи на своя отбор на почивката по време на гостуването на Хъл на Манчестър Сити през миналия сезон.

Тогава мениджърът на тима даде указания на своите подопечни пред погледа на гостуващите фенове, с цел да събуди "тигрите" за подвизи през втората част. Вместо това, отборът загуби катастрофално с 0:5 и много специалисти обвиниха Браун, че е разбил психиката на играчите си.

Почти година по-късно Хъл Сити добута до равенство 1:1 на "Ийстландс" с изравнителен гол от дузпа на Джими Булард в края. За да изрази радостта си халфът влезе в ролята на Фил Браун и събра съотборниците си в кръг. После дългокосият играч започна да се прави, че здраво хока играчите на Хъл, имитирайки своя мениджър.

"Мисля, че беше страхотно отпразнуване на гол. Не можах да спра да се смея, след като го видях. Момчетата го направиха точно навреме", коментира Фил Браун след края на двубоя.



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

top4o_1994
30.11.2009 22:10

всяко зло за добро, тогава фил браун беше мн разгневен и направи това, а сега поводът бе точка срещу ман сити *wink*

crissttiano
30.11.2009 11:48

*lol* браво на Хъл много добре я изиграха сценката *lol*