Двоен обир в Левски

15:24
Двоен обир в Левски
Два поредни дни футболисти са били обирани на стадион "Георги Аспарухов", съобщава "Меридиан Мач". Атаките са били извършвани по време на мачове от юношеските първенства. Потърпевши са младите таланти на Славия и Септември София.

Първия удар претърпели "белите". В ранния следобед на четвъртък Левски и Славия играха на изкуственото игрище на "Герена". Срещата бе от групата на родените през 1992 г. "Белите" победиха с 1:0 с гол на сина на Емил Кременлиев – Георги, и изместиха левскарите от първото място. В същото време в залата за пресконференции на "Герена" Георги Марков даваше пресконференция пред медиите след спешното заседание на УС малко по-рано. Наглите апаши явно са използвали добре суматохата и са претършували набързо съблекалнята на футболистите на гостите, която се намира точно до игрището. След срещата част от футболистите на "белите" отчетоха липса на пари и мобилни телефони.

24 часа по-късно крадците ударили отново, пак по време на мач. Този път на "Герена" се срещнаха юношите на Левски и Септември София, родени през 1993 г. "Сините" биха с 2:0. Освен неприятното усещане от загубата, играчите на гостите трябваше да си тръгнат и с олекнали джобове. Отново са липсвали и мобилни апарати. Полицията вече разследва инцидентите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

didi5959
28.11.2009 17:27

Глупости , кражба . Така си взимат заплатите от лески! *smile*

sasho445
28.11.2009 15:45

Е Мариян Огнянов си не е имал друга работа и Ромската му жилка се е обадила *lol*