Юнайтед ще експериментира срещу Бешикташ

10:43
Юнайтед ще експериментира срещу Бешикташ
В сряда от 21:45 часа Манчестър Юнайтед посреща Бешикташ в мач от група В на Шампионската лига. "Червените дяволи" са спечелили десет точки до момента и вече се класираха за осминафиналите на турнира, докато Бешикташ има само шансове за третото място, което ще им осигури участие в Лига Европа. В първия мач между двата състава на стадион "Исмет Инюню" англичаните спечелиха измъчено с гол на Пол Скоулс през второто полувреме. Сега сър Алекс ще се надява неговите момчета да зарадват феновете с изразителна победа.

Шампионите на Англия най-вероятно ще са в доста експериментарен състав, тъй като този двубой няма никакво значение за тях. Сър Алекс вече обяви, че ще даде шанс на Федерико Македа и Дани Уелбек в нападение, а Парк-Джи Сунг и Дарън Гибсън пък ще получат шанс за изява в халфовата линия на Юнайтед. "Червените дяволи" треснаха Евертън с 3:0 през уикенда в среща от Висшата лига и сега са напълно съсредоточени върху гостуването си на Портсмут в събота. Добрата новина за Юнайтед е възстановяването на Димитър Бербатов от контузията му в коляното. Най-вероятно обаче, българинът ще бъда пазен за предстоящия важен мач на тима през уикенда.

Бешикташ досега има спечелена само една точка в групата си и момчетата на Мустафа Денизли отиват на Острова с надеждата да избегнат голямо поражение. За тяхно съжаление, те вече са губили с доста голове от английски гранд (0:8 от Ливърпул през ноември 2007 година) и надеждата в лагера на турците е те да успеят поне да излязат с достойнство от предстоящия двубой. В местното първенство тимът не се представя на особено високо ниво и засега заема четвъртото място във временното класиране на седем точки зад лидера Фенербахче. Бешикташ има шанс на теория да измести ЦСКА Москва от третото място в групата, но победата на "Олд Трафорд" изглежда по-скоро в сферата на фантастиката.

Играчите на Манчестър Юнайтед ще бъдат психически освободени в този двубой и ще се стремят най-вече да забавляват феновете си. Предстои мач на една врата, който англичаните ще спечелят с поне два гола разлика.
Прогноза 1. Точен резултат: 2:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

milenk0y
26.11.2009 08:27

мангал юнайтед май бяха доста зле потьпкани *lol*

uleto0o
25.11.2009 13:25

оо ще ги биеме 100% Бешикташ .. само МЮ *devil* *party*