Швейцарци ще гледат галактическо представление

12:00
Швейцарци ще гледат галактическо представление
В сряда от 21:45 часа на стадион "Сантяго Бернабеу" Реал Мадрид посреща ФК Цюрих в двубой от група С на Шампионската лига. "Белия балет" е на първо място в групата си със седем точки и при успех над своя опонент, момчетата на Мануел Пелегрини ще се класират в следващата фаза на надпреварата. Царих пък е последен в групата с три пункта и все още има теоретически шансове за класиране. В първия мач между двата тима Реал спечели като гост с внушителното 5:2.

"Кралския клуб" излезе начело в Примера дивисион през уикенда, побеждавайки с 1:0 Расинг Сантандер като домакин, докато Барселона не успя да вземе три точки от визитата си на Атлетик Билбао. Радостната вест в лагера на мадридчани е завръщането на Кристиано Роналдо, който със сигурност ще вземе някакво участие в мача с Цюрих. В лагера на "белия балет" единствено Гути ще отсъства заради травма, докато всички останали са на разположение на Мануел Пелегрини.

Ето и предполагаемия стартов състав на Реал Мадрид:

Касияс, Серхио Рамос, Пепе, Раул Албиол, Арбелоа, Шаби Алонсо, Ласана Диара, Гранеро, Кака, Бензема, Игуаин (схема 4-4-2)

Цюрих не прави най-добрият си сезон в Акспо Супер Лигата на Швейцария и до момента отборът заема незавидното осмо място ( в швейцарския елит има само десет отбора). В Шампионската лига Цюрих постигна забележителен успех с 1:0 като гост на Милан, но в останалите си три срещи тимът регистрира три безславни поражения и сега отива като пълен аутсайдер на "Бернабеу". Неприятна новина за тима е отсъствието на една от звездите Волантен, който страда от контузия в бедрото. Кох също няма да може да излезе срещу Реал Мадрид заради травма.

Ето и предполагаемия стартов състав на Цюрих:

Леони, Стахел, Тихинен, Рочат, Берметлер, Оконкво, Аегертер, Мехмеди, Маргайраз, Джурич, Алфонс (схема 4-2-3-1)

Най-логичната развръзка в тази среща е победа за Реал Мадрид с много голове. Завръщането на Кристиано Роналдо ще подейства като допинг на "белия балет" и е възможно те да вкарат четири-пет попадения в мрежата на Леони. Гостите се намират в психологическа дупка, представянето им в местното първенство е много слабо и едва ли те ще надминат себе си в испанската столица. Прогноза:1. Точен резултат: 5:1.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
25.11.2009 20:50

Дано паднат тия смешници от Реал *devil* В неделя ще видят как се играе футбол!