Последен шанс за Байерн в Лигата

10:59
Последен шанс за Байерн в Лигата
В сряда от 21:45 часа Байерн Мюнхен посреща Макаби Хайфа в среща от група А на Шампионската лига. Възпитаниците на Луис Ван Гаал се нуждаят от задължителна победа в тази среща, за да запазят поне теоретични шансове за класиране в следващата фаза на турнира. За тази цел обаче в другия мач от групата Бордо не трябва да губи от Ювентус. Макаби Хайфа, от своя страна, има четири загуби в досегашните си мачове от надпреварата и отборът ще играе само за честта си.

Байерн е в много лоша форма този сезон и отборът се намира едва на седмо място във временното класиране на Бундеслигата. В неделя момчетата на Ван Гаал направиха равенство 1:1 на своя терен срещу лидера в първенството Байер Леверкузен. Мюнхенци нямат победа във всички турнири от четири мача и сблъсъкът с израелския тим се явява своеобразен рубикон за хората на Ван Гаал. Франк Рибери, Брено и Лука Тони ще пропуснат срещата заради контузии, а Ариен Робен и Ивица Олич са под въпрос.

Ето и предполагаемия стартов състав на Байерн:

Бут, Лам, Ван Буйтен, Демикелис, Бадщубър, Ван Бомел, Тимошчук, Швайнщайгер, Мюлер, Клозе, Гомес (схема 4-4-2)

Макаби Хайфа е убедителен водач в класирането на местното си първенство, като има преднина от 12 точки пред втория Апоел Тел Авив. В събота Макаби тресна като домакин своите съименници от Назарет с 4:1, за да затвърди доборото си представяне в Тото лигата. Тимът обаче рано, рано отпадна от Шампионската лига и сега единствено играчите от Хайфа ще защитават своята чест. Текшейра, Голаса и Едри със сигурност няма да вземат участие в гостуването на Байерн поради контузии. Катан и Масилела ще преминат късни фитнестестове, за да се установи дали ще са готови за игра в сряда вечер.

Ето и предполагаемия стартов състав на Макаби Хайфа:

Давидович, Месхумар, Маймон, Кейнан, Масилела, Каял, Отман, Катан, Рафаелов, Двашвили, Арбайтман  (схема 4-4-2)


Байерн ще има трудности, но със сигурност ще спечели този двубой. Възможно е мюнхенци да бият своите опоненти с повече от един гол разлика. Прогноза 1. Точен резултат: 2:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Cris_7
25.11.2009 20:48

Ще бият ,но Юве и Бордо ще се класират *wink*