Осакатеният френски шампион приема хищната \"Стара госпожа\"

10:28
Осакатеният френски шампион приема хищната \"Стара госпожа\"
В сряда от 21:45 часа българско време Бордо и Ювентус излизат един срещу друг на стадион "Шабан Далма" в среща от група А на Шампионската лига. Изненадващо, французите се класираха за осминафиналите два мача преди края на груповата фаза, докато при успех в предстоящия двубой, "бианконерите" също ще си осигурят място в следващия кръг. През септември двата тима си поделиха по една точка, правейки 1:1 на стадион "Олимпико" в Торино.

Бордо изненадващо загуби последния си мач от Лига 1 и остана на второ място във временното класиране на точка зад лидера Оксер. Жирондинците обаче страдат от контузии на някои от най-добрите си футболисти и може би това е причината за слабото им представяне през уикенда. Маруан Шамах и Йоан Гуркюф най-вероятно ще пропуснат домакинството срещу Ювентус поради травми. Хусие и Франк Журиети също ще пропуснат двубоя, тъй като са измъчвани от здравословни проблеми. Съществува вероятност наставникът на Бордо Лоран Блан да даде почивка на един или двама от основните си футболисти, защото този двубой няма реална стойност за неговия тим.

Ето и предполагаемия стартов състав на Бордо:

Кюрасо, Шалме, Циани, Планус, Тремойлинас, Плашил, Фернандо, Алу Диара, Вендел, Гуфран, Кавенаги (схема 4-4-2)

В Ювентус настроението е приповдигнато след двете поредни победи в Серия А срещу Аталанта и Удинезе. В лагера на торинци от контузии се завърнаха Мохамед Сисоко и Алесандро Дел Пиеро, което със сигурност ще повлияе позитивно на представянето на "бианконерите". Ювентус е отборът с най-силна защита в Шампионската лига до момента, като в четири мача момчетта на Ферара са допуснали само един гол и сега тифозите им ще стискат палци този рекорд да се запази. Един успех на Юве във Франция ще означава, че Байерн Мюнхен на теория ще каже "чао" на Шампионската лига.

Ето и предполагаемия състав на Ювентус:

Буфон, Касерес, Канаваро, Киелини, Гросо, Сисоко, Мело, Каморанези, Диего, Дел Пиеро, Амаури (схема 4-3-1-2)


Предстои едно тактическо надлъгване между двамата велики защитници от миналото Лоран Блан и Чиро Ферара. Жирондинците няма да се оставят лесно на "бианконерите", но от другата страна италианският тим ще е устремен до краен предел още сега да си осигури мястото на осминафиналите. Най-вероятно в срещата ще има не повече от два гола, като най-логично изглежда Юве да вземе своето и да изхвърли Байерн от Лигата. Прогноза: 2. Точен резултат: 0:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tyrion
25.11.2009 16:12

пич, какво имат да се поправят? Бордо вече се е класирал, а ако Юве бие днес, Байерн изхвърча, каквото и да направи срещу Макаби-чети малко по-съсредоточено Те, верно, че в уинър не са особено умни, ама за това специално

orlio_wins
25.11.2009 13:59

", като най-логично изглежда Юве да вземе своето и да изхвърли Байерн от Лигата. " Поправете се моля.Иначе съм съгласен с прогнозите Ви.