Ратклиф наруши мълчанието си и сподели какво мисли за Тен Хаг

18:20
Ратклиф наруши мълчанието си и сподели какво мисли за Тен Хаг

Един от съсобствениците на Манчестър Юнайтед - сър Джим Ратклиф, чийто екип пое футболните въпроси в клуба, даде интересен отговор на въпроса дали все още има доверие в мениджъра на отбора Ерик тен Хаг. Милиардерът заяви, че харесва нидерландеца, но решението за това дали той ще остане на “Олд Трафорд” не е негово, а на директорите Омар Берада и Дан Ашуърт.

“Не искам да отговарям на този въпрос. Харесвам Ерик. Мисля, че той е много добър треньор, но в крайна сметка това решение не е мое. Мениджърският екип, който ръководи Манчестър Юнайтед, трябва да реши как е най-добре да водим отбора, имайки предвид много различни аспекти. Този екип, който управлява Манчестър Юнайтед, работи заедно от юни или юли. Те не бяха в клуба от януари, февруари, март или април. Омар Берада и Дан Ашуърт пристигнаха през юли. Те работят тук буквално от седмици, така че трябва да направят равносметка и да вземат някои разумни решения.

Нашата цел е много ясна - искаме да върнем Манчестър Юнайтед там, където трябва да бъде, а все още не е. Това е съвсем ясно”, заяви сър Джим Ратклиф пред “Би Би Си”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация