Нов нинджа ритник! Защитник на Нюрнберг надмина Евънс, отнесе го Дзеко

13:45
Нов нинджа ритник! Защитник на Нюрнберг надмина Евънс, отнесе го Дзеко
Спомняте ли си дербито между Челси и Манчестър Юнайтед на "Стамфорд Бридж" преди няколко седмици. "Сините" взеха мача с минималното 1:0 след гол на капитана Джон Тери, а срещата бе белязана и от доста акробатични изпълнения.

Невероятен ритник на централния бранител на "червените дяволи" Джонатан Евънс в гърдите на Дидие Дрогба донесе картон за нападателя, който никой не разбра защо бе вдигнат от Мартин Аткинсън. (Видео от положението може да видите ТУК!!!)

През тази седмица защитникът на Нюрнберг Андреас Волф, явно гледал дербито във Висшата лига преди няколко дни, реши да копира постъпката на Джони, с което да спечели сърцата на всички крайни привърженици на тима. Изненадваща победа на изкачилите се от Втора Бундеслига нюрнгбергци, на терена на шампионите, шокира футболната общественост в Германия, но това не бе всичко, с което може да се запомни срещата. Страхотен ритник в главата на нападателя на Волфсбург Един Дзеко, почти прати таранът в нокаут, а изпълнението достойно може да претендира за "по-добро" от това на Джони Евънс.

Предлагаме Ви видео от срещата между Волфсбург и Нюрнберг - 2:3. За невероятният ритник на Волф ще трябва да изчакате до 7:34 на клипчето.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svilen_tomov
11.12.2009 22:59

Ссссупер. Точно така трябва да се играе от време на време, защото повечето футболисти са се изнежили максимално.

cveteto78
23.11.2009 17:28

ходил съм в нюрнберг сега зимата пак ще ходя хубав град ще си взема автограф от волф *lol*

Lollipopp
23.11.2009 15:27

такива са "можещите" играчи ... добре е че и на Дзеко както на Дрогба им няма нищо *thumb_up*

marian4y
23.11.2009 14:24

Абе вие се смеете .. ама на Дзеко не му е било до смях .. ! *wink* *sad* *stop*