Челси и Ман Юнайтед вече преговарят за размяна на Санчо и Стърлинг

17:07
Челси и Ман Юнайтед вече преговарят за размяна на Санчо и Стърлинг

Челси и Манчестър Юнайтед продължават да водят разговори и да разглеждат варианти за трансфер на Джейдън Санчо при лондончани, информира “Скай Спортс”. Още преди няколко дни английските медии съобщиха, че “сините” проявяват голям интерес към крилото на “червените дяволи”, но единственият вариант да успеят да го привлекат е, ако на “Олд Трафорд” се съгласят да приемат един от ненужните играчи в замяна. Основно бяха споменати имената на Бен Чилуел и Рахийм Стърлинг.

Опцията за левия бек е била отхвърлена от шефовете на Манчестър Юнайтед. На “Олд Трафорд” са убедени, че привличането на Нусаир Мазрауи и възможността на Диого Далот да играе на двата фланга са достатъчна дълбочина на тима в очакване на възстановяването на Люк Шоу и Тайлър Маласия. От друга страна те са били по-заинтересовани от идеята за привличането на Стърлинг и дори са били проведени първоначални разговори с хора около крилото.

От “Скай Спортс” уточняват, че в Манчестър Юнайтед са амбицирани всякакъв вариант на сделка да бъде осъществен по техните условия, тъй като не се чувстват притиснати от ситуацията да се разделят със Санчо. Играчът бе реинтегриран в групата на Ерик тен Хаг, макар че не попадна в групата за първите два мача в Премиър лийг. В момента двата клуба обсъждат всички варианти на сделка - наем, трансфер или наем със задължителна опция за откупуването му догодина.

Изданието все пак подчертава, че Ювентус също продължава да води разговори за евентуална сделка за Санчо, но италианският гранд предлага единствено оферта за наем с опция за откупуване.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация