"Скай Спортс": Манчестър Юнайтед се доближава до подписа на Угарте

11:49
"Скай Спортс": Манчестър Юнайтед се доближава до подписа на Угарте

Преговорите между Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен относно евентуалния трансфер на Мануел Угарте напредват. Уругваецът е цел на “червените дяволи” от самото начало на лятото, но в един момент английският клуб като че ли се отдалечи от този трансфер, тъй като не бе съгласен с цената от 60 милиона евро (51 млн. паунда), която парижани поставиха на халфа. Според “Скай спортс” обаче преговорите прогресират и желанието на всички страни е да се стигне до споразумение преди затварянето на летния трансферен прозорец.


Предпочитаният вариант е още сега да бъде договорен перманентен трансфер, но е възможно да се стигне и до вариант за наем с опция за закупуване.


Според “Дейли Мейл” парижани са предложили на Юнайтед именно възможността английският клуб да вземе сега Угарте под наем, след което да закупи правата му срещу 60 милиона евро. На “Олд Трафорд” обаче не са съгласни с тази цена и са готови да платят с 10 милиона по-малко. Най-вероятно обаче двата клуба ще стигнат до споразумение за цената.


Юнайтед всеки момент ще се раздели с още двама полузащитници в лицето на Факундо Пелистри, който ще бъде продаден на Панатинайкос, и Ханибал Межбри, от когото се интересува Бърнли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация