Мбапе си има ново гадже, този път жена

14:19
Мбапе си има ново гадже, този път жена

Френската суперзвезда Килиан Мбапе направи огромни промени в живота си напоследък. След като смени ПСЖ с Реал Мадрид, сега футболистът има и ново гадже. Всъщност то може да се окаже и не толкова ново, но връзката им явно е била добре пазена от медийното пространство.

25-годишният голаджия е забил португалката Дани Грейс Алмейда, която се изявява като модел и има близо 300 000 последователи в социалната мрежа Инстаграм.

Според американските медии, двойката е била засечена миналата седмица в ресторант Kiki on the River и дискотека LIV в Маями., тя обаче е отказала коментар по темата.

Не е ясно точно от кога датира връзката им, тъй като по-наблюдателните са забелязали, че блондинката е споделила в профила си видео от мач на Мбапе през април.

Преди Дани, Мбапе излизаше с белгийския модел Стефани Бертрам, преди да я смени с транссексуалната Инес Рау. Той бе свързван и с друг модел - Стела Максуел, но слуховете така и не се потвърдиха. Последните слухове пък го свързаха със спортната журналистка Мария Луиза Якобели, а тя не спираше да дава поводи за тях, обличайки дрехи на ПСЖ и появявайки се в Париж по време на негови мачове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация