Мбапе: Ще гледаме мача отново, за да разберем дали наистина има голяма разлика между двата отбора

08:04
Мбапе: Ще гледаме мача отново, за да разберем дали наистина има голяма разлика между двата отбора

Килиан Мбапе говори след поражението на отбора на Франция с 1:2 срещу тима на Испания в полуфиналите на Евро 2024.

“Испания игра по-добре от нас. Ще трябва да гледаме мача отново, за да разберем дали наистина има голяма разлика между двата отбора. Вкараха ни два бързи гола и през второто полувреме ние имахме шансове да се върнем в мача, но не успяхме. Що се отнася до играта без маска, попитах лекаря дали мога да го направя и той ми каза, че мога да правя каквото искам”, каза Мбапе.

Французинът бе критичен към представянето си на турнира, въпреки че направи страхотна асистенция в мача срещу иберийците и за кратко отборът му поведе.

“Моето състезание беше провал. Исках да бъда европейски шампион, но не станах. Това е футболът. Трябва да продължим напред. Мина дълга година и отивам да си почина, което ще ми се отрази много добре. Нямах никакви физически или психологически проблеми. Не може да правите футбола прекалено сложен. Или си добре, или не си добре. Не бях добър и се прибираме. След това тръгвам към нов живот”, добави Мбапе.

Килиан Мбапе започна бляскаво кариерата си с френската фланелка, избухвайки на Мондиал 2018, когато спечели с “петлите” турнира. След това обаче настъпиха няколко сериозни разочарования - срамно отпадане от Швейцария след дузпи на 1/8-финалите на Евро 2020, загубен финал на Мондиал 2022 в Катар срещу Аржентина, и нов скоропостижен завършек на сегашното Евро 2024 в Германия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация