ЦСКА набеляза нападател, подвизаващ се в Германия

20:54
ЦСКА набеляза нападател, подвизаващ се в Германия

ЦСКА София продължава да търси нов централен нападател, а един от набелязаните играчи е Ричмънд Тачи от Кайзерслаутерн. Според информация на Sky Sport "червените" вече са изпратили примамлива оферта за 25-годишния футболист.

Тачи премина в Кайзерслаутерн от Падерборн през миналото лято срещу сумата от 300 000 евро. Освен на върха на атаката, той се подвизава и на крилото. През последния сезон германецът с ганайски паспорт изигра общо 28 мача, в които се отчете с 3 гола и 7 асистенции.

Именно заради това клубът няма намерение да се разделя с нападателя. Той беше вторият футболист в състава на "червените дяволи", който направи най-много асистенции през миналата кампания. Ричмънд Тачи беше неразделна част от отбора, особено през първата половина на сезона.

Освен за Кайзерслаутерн и Падерборн, германецът е играл още за Виктория (Кьолн), дубъла на Волфсбург и втория тим на Борусия (Дортмунд), където вкарва 17 гола и прави 18 асистенции в 72 срещи. Трансферната му стойност според transfermarkt е 800 000 евро.

До този момент ЦСКА - София има едно ново попълнение в лицето на Иван Тасев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация