Ман Юнайтед предложи 45 млн. лири за Брантуейт

19:29
Ман Юнайтед предложи 45 млн. лири за Брантуейт

Манчестър Юнайтед е отправил откриваща оферта на стойност 45 милиона паунда за бранителя на Евертън Джарад Брантуейт, информира ексклузивно “Дейли Мейл”. 21-годишният защитник е основна трансферна цел за дефанзивния вал на тима на новото спортно-техническо ръководство на “Олд Трафорд”.

“Червените дяволи” ще опитат да осъществят натиск към шефовете на “карамелите” за завършването на сделката, тъй като на “Гудисън Парк” са притиснати от финансовите проблеми. Те трябва спешно да осъществят продажби до края на този месец, за да могат да балансират счетоводството си и да избегнат поредно наказание от Премиър лий. Още вчера се появиха информации, че Брантуейт се е разбрал с 20-кратните шампиони за личните си условия и единствено се очаква двата отбора да постигнат договорка.

Все пак от “Дейли Мейл” допълват, че предложението на Манчестър Юнайтед почти сигурно ще бъде отхвърлено в следващите часове, след като от Евертън са поставили цена от 70 милиона паунда на Брантуейт. Централният защитник направи силна кампания с екипа на Евертън, записвайки 41 мача и три гола за тима. Той впечатли с представянето си и Гарет Саутгейт, който го повика в разширения състав на Англия за Евро 2024, но впоследствие бе освободен. Различни медии твърдят, че на "Олд Трафорд" проявяват сериозен интерес и към Лени Йоро от Лил, както и към Жан-Клер Тодибо от Ница.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация