Обрат: Юнайтед дава още един шанс на Тен Хаг

10:03
Обрат: Юнайтед дава още един шанс на Тен Хаг

Вероятността Ерик тен Хаг да остане начело на Манчестър Юнайтед става все по-голяма в последните дни, информира английската преса. Ръководните фактори от “Инеос”, които поеха спортно-техническото управление на клуба през февруари, продължават да извършват своя преглед на изминалия сезон, както и работата на нидерландеца в последните две години. В последните дни се появиха информации, че са проведени срещи с някои от кандидатите за заместник на Тен Хаг в списъка, но след тях един по един те отпаднаха.


Сред спряганите присъстваха имената на Томас Тухел, Маурисио Почетино и Киърън Маккена, но те вече не са смятани за варианти. поради различни причини. Тухел дори е провел среща на четири очи със сър Джим Ратклиф, но двете страни са останали неудовлетворени от нейното протичане.


Повечето медии на Острова твърдят, че в момента от евентуалните заместници все още окончателно не е отпаднало името на Томас Франк от Брентфорд. Все пак сякаш изглеждат малко вероятно от “Инеос” да се решат на стъпка да отстранят настоящия наставник, който донесе два трофея и общо три финала в последните два сезона, за да го заменят с треньор, който през изминалия сезон завърши на 15-ото място в класирането на Премиър лийг, а общо в кариерата си не е спечелил нито един трофей.


Въпреки това все пак изненади не са напълно изключени, което се потвърждава от един от най-достоверните журналисти на Албиона - Дейвид Орнстийн от “Атлетик”, който в интервю директно заяви: “Вече се отказах да правя прогнози какво ще стане.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация