Байерн и Барселона са влезли в контакт с агента на Бруно Фернандеш

18:38
Байерн и Барселона са влезли в контакт с агента на Бруно Фернандеш

Байерн Мюнхен не се е отказал от идеята да привлече офанзивния халф на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш, съобщава португалската преса.

Според “А Бола” и “О Жого” баварците са влезли в контакт с агента на футболиста Мигел Пиньо, като същото са направили и Барселона.

От Байерн са разпитвали за условията на 29-годишния играч на “червените дяволи”, който има договор до 2026 г. с тях и в момента се подготвя с националния отбор на Португалия за Евро 2024. Твърде възможно е скоро германците да предприемат конкретни действия за евентуален трансфер на Фернандеш. При Барселона положението е по-сложно заради незавидното финансово състояние на клуба, но каталунците също са искали информация от агента на Бруно.

Още бившият наставник на Байерн Томас Тухел искаше португалския халф, като явно дори и след като треньорът не остана на “Алианц Арена”, от баварците не са се отказали от интереса си към полузащитника. Ясно е обаче, че Манчестър Юнайтед не би се разделил лесно с капитана си и иска да го задържи.

Бруно Фернандеш завърши петия си сезон в Манчестър Юнайтед, за който през 2023/24 г. записа 48 участия, отбеляза 15 гола и даде 13 асистенции.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация