Ратклиф отказа да коментира бъдещето на Тен Хаг

18:38
Ратклиф отказа да коментира бъдещето на Тен Хаг

Сър Джим Ратклиф, който придоби 27.7% от Манчестър Юнайтед и със своите доверени хора вече решава всички футболни въпроси в клуба, отказа да даде отговор на въпроса за бъдещето на Ерик тен Хаг. Британският милиардер посети съблекалнята на отбора след триумфа за ФА Къп срещу Манчестър Сити и по пътя към нея бе попитан от репортери дали нидерландецът ще остане на поста си през следващия сезон. Ратклиф само се обърна и погледна присъстващите журналисти, но не отговори нищо на този въпрос. По-късно той направи следното изказване:

“Чувството да спечелиш финала за ФА Къп на “Уембли” е великолепно. Манчестър Юнайтед очевидно не беше фаворитът, но футболистите играха с пълната си отдаденост, показаха уменията си и победиха един от най-великите отбори във футбола. Всички сме много горди с играчите и щаба, които работят неуморно".

Дейвид Орнстийн от “Ди Атлетик” твърди, че ръководството на Манчестър Юнайтед ще направи оценка на сезона, в това число и на работата на Тен Хаг, през следващата седмица. Тогава ще бъде взето и решението дали нидерландецът ще остане на “Олд Трафорд”.

Същевременно голяма част от привържениците на Юнайтед застанаха за мениджъра и смятат, че след като той изведе отбора до два трофея и три финала за двата си сезона до момента, трябва да получи шанс да продължи работата си. В анкета, публикувана в сайта на “Скай Спорт”, 74% от феновете гласуват за това Тен Хаг да стане в Юнайтед и през следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация