Чави: От неделя нататък ще бъда поредният "кулер" на трибуните

22:27
Чави: От неделя нататък ще бъда поредният "кулер" на трибуните

Наставникът на Барселона Чави Ернандес се сбогува с феновете на клуба чрез своя публикация в Инстаграм. Както е известно, в неделя младият специалист ще изведе каталунците в последния си мач като техен треньор, след което ще напусне тима.

“Скъпи фенове, моят престой на скамейката на Барса ще приключи в събота. Никога не е лесно да напуснеш клуба на твоя живот, но аз го правя с голяма гордост след две години и половина начело на съблекалня, която ми беше като второ семейство. Искам да благодаря за подкрепата и привързаността на феновете, които винаги са били на моя страна и са ми показвали същата обич като тази от периода ми като футболист. От неделя нататък ще бъда поредният “кулер” на трибуните както на олимпийския стадион, така и на “Камп Ноу” след няколко месеца. Защото преди играч или треньор, а съм фен на Барселона и желая само най-доброто за клуба на моя живот, за който винаги ще бъда на разположение.

Работех в колектив заедно с фантастични играчи и възхитителен щаб. Благодарение на всички тях, ние постигнахме поставените цели, които кулминираха в миналогодиното спечелване на титлата в първенството и Суперкупата. През този сезон нещата не се развиха така, както искахме, но заедно се трудехме и помогнахме за израстването на ново поколение малди футболисти от “Ла Масиа”, които вдъхновяват всички нас, феновете на Барселона. Големи благодарности към всички: феновете, играчите, треньорите, служителите, президента, ръководителите, директорите, журналистите и всички останали, с които споделих това пътуване през тези два сезона и половина. Желая всичко най-добро на клуба, който нося в сърцето ми. Да живее Барса!”, написа Чави като текст към избрани снимки от периода си като наставник на “блаугранас”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация