Гол на Кирил Десподов беше избран за №1

23:50
Гол на Кирил Десподов беше избран за №1

Красивото попадение на Кирил Десподов срещу Панатинайкос е най-добрият гол за март според вота на феновете на ПАОК, обявиха на страницата на клуба. Анкетата се провежда регулярно след края на всеки двубой, за да се представи и в генерално класиране в края на месеца.

Въпросната среща се игра на 31-ви март 2024-а година от 2-рия кръг на плейофите за титлата, а Десподов откри резултата още във 2-рата минута.

Българското крило беше около точката за изпълнение на дузпа, Рафа Соарес го видя и му подаде. А капитанът на България със силен и красив изстрел направи 0:1 и постави основите за победата.

Сайтът на клуба от Солун отбелязва, че и трите гола са били хубави, но един се е отличавал над всички. В гласуването сред феновете Кирил Десподов събра 53,2% от гласовете и спечели индивидуалния приз. Попадението с глава на Брандън Томас срещу Динамо Загреб остава на второ място, а пак негов гол – но срещу Панатинайкос, зае 3-тата позиция във вота.

Това е поредна награда за българския лидер на тима от Солун прeз дебютния му сезон. През декември и януари получи призове за играч на месеца в Лигата, а отделно от това беше награждаван и от клуба си няколко пъти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация