Клоп коментира шансовете на Ливърпул за титлата

19:14
Клоп коментира шансовете на Ливърпул за титлата

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вярва, че отборът му може да се върне на победния път и да завърши по перфектен начин сезона. Ливърпул има шест мача до края на ерата “Клоп” и ако ги спечели, има шанс отборът да вдигне титлата, въпреки че Манчестър Сити държи съдбата на трофея в ръцете си заради двете точки аванс, които с днешна дата има пред Ливърпул и Арсенал. В неделя мърсисайдци гостуват на Фулъм в първия двубой от тази финална права.

"Не става дума за това в каква степен вярвам аз. Титлата не е в нашите ръце. Мисля, че ако можем да спечелим всичките си оставащи мачове, имаме добра възможност да станем шампиони. Ако не успеем да го направим, има добър шанс друг да стане шампион. Може ли Сити да спечели всички мачове до края? Да, това се случваше доста често през последните сезони, но те имат много мачове и трудни съперници. Не мислим за тях, а за това можем ли ние да се върнем към победите.

Миналата седмица бе лоша за нас. Имахме много шансове, които пропуснехме, но това е по-добре, отколкото да нямаме никакви шансове. Най-лошото нещо във футбола е да нямаш шансове. Напълно съм убеден, че можем да се върнем на победния път. Повече от доволен съм от ситуацията, в която се намираме", заяви Клоп по време на днешната си пресконференция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация