Отново неприятни новини за Ман Юнайтед

18:46
Отново неприятни новини за Ман Юнайтед

Манчестър Юнайтед ще има сериозни проблеми със защитата си следващите мачове. Лисандро Мартинес и Виктор Линдельоф ще отсъстват от терените поне един месец. 26-годишният аржентинец е получил контузия в прасеца по време на тренировка. Линдельоф пък получи травма по време на мача с Брентфорд в събота. И двамата се надяват да играят отново преди края на сезона. Последният двубой на “червените дяволи” в първенството е на 19 май, но пет дни по-късно има финал за ФА Къп, за който тимът може да се класира.

Мартинес има проблеми с контузии целия сезон. Той пропусна четири месеца от кампанията след операция на крака, а миналата седмица се завърна след двумесечно отсъствие заради проблем в коляното. Линдельоф също имаше дълго отсъствие след операция през декември.

Тези травми усложняват допълнително ситуацията на Ерик тен Хаг. Мениджърът на Ман Юнайтед не може да разчита и на Джони Еванс и Люк Шоу, които също са с травми. Рафаел Варан също има някои проблеми, но се предполага, че ще е на линия за утрешното гостуване на Челси. На “Стамфорд Бридж” той най-вероятно ще си партнира с Хари Магуайър. Тен Хаг ще трябва да разчита на тази двойка в центъра на защитата и за неделното дерби срещу Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация