Манчестър Юнайтед готви оферта за звезда на Реал Мадрид

07:37
Манчестър Юнайтед готви оферта за звезда на Реал Мадрид

Манчестър Юнайтед следи отблизо ситуацията с крилото на Реал Мадрид Родриго. "Червените дяволи" искат да привлекат играч, който да може да играе във всяка линия на атаката и са насочили поглед към 23-годишния бразилец, твърди "Спорт".


Родриго се представя страхотно откакто пристигна на "Сантиаго Бернабеу" и е един от важните играчи за треньора Карло Анчелоти. Въпреки това бъдещето му в клуба не е напълно сигурно с оглед на предстоящото идване на Килиан Мбапе, както и очакваното налагане в състава на младия Ендрик. Това може да накара шефовете на "белия балет" да продадат кариоката при добра оферта, за да напълнят касата на клуба.


Ако искат да привлекат Родриго в редиците си обаче от Манчестър Юнайтед трябва да развържат кесията си. Крилото със сигурнот ще струва минимум 100 милиона евро, ако въобще се стигне до сделка.


Родриго бе привлечен в Реал Мадрид от Сантос през 2019 година за сумата от 45 милиона евро. До момента той има 206 мача, 50 гола и 40 асистенции за кралския клуб. Освен това той е и национал на Бразилия с 19 мача и 4 попадения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация