Юве има списък със заместници на Рабио

19:55
Юве има списък със заместници на Рабио

Италианският Ювентус е подготвил списък от шест имена, сред които да избере за евентуално ново попълнение в полузащитата на отбора през лятото, ако не задържи Адриен Рабио в редиците си, твърди вестник Gazzetta dello Sport.

Преговорите за удължаването на договора на 28-годишния французин за момента са в застой. Нито ръководството на торинския клуб, нито Рабио бързат с подновяването на споразумението, което изтича през юни. Полузащитникът удължи контракта си с една година през миналото лято и ще прецени опциите си в следващите месеци. Според информацията двете страни вероятно ще вземат финално решение след Европейското първенство, а футболистът е изкушен от потенциален трансфер в клуб от Премиър лийг, но наскоро заяви, че иска да спечели още трофеи със “Старата госпожа”.

Рабио се присъедини към Ювентус от Пари Сен Жермен със свободен трансфер през 2019 година и игра под ръководството на трима треньори в Торино – Маурицио Сари, Андреа Пирло и Масимилиано Алегри. На този фон ръководството на клуба следи петима играчи за негов евентуален заместник, а именно фаворитът Тюн Копмайнерс от Аталанта, както и Микел Мерино от Реал Сосиедад, Люис Фъргюсън от Болоня,  Георгий Судаков от Шахтьор Донецк и Лазар Самарджич от Удинезе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация