Болт за Мбапе: Момичетата бягат по-бързо от него

19:42
Болт за Мбапе: Момичетата бягат по-бързо от него

Лекоатлетическата легенда Юсеин Болт се присмя на сравненията между него и звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе след победата с 2:1 над Реал Сосиедад в Шампионската лига.

В даден момент от мача Мбапе пробяга 100 метра за едва 10:90 секунди, а световният рекорд на Болт в тази дистанция е 9:58 секунди. Ето защо редица страници и медии в социалните мрежи си позволиха да сравнят бързината на нападателя с ямаеца, подчертавайки, че футболистът е бил по-бавен само с малко повече от секунда.

Бившият спринтьор обаче въобще не е останал впечатлен от тези сравнения, както се вижда от лични съобщения между него и Андреас Трайковски. Северномакедонецът, който също е лекоатлет, но в дисциплината дълъг скок публикува чата между двамата. Той е пратил публикация на 433 по темата, подигравайки се, че от страницата са написали, че Мбапе почти е подобрил световния рекорд. “Почти”. Брат. Глупави са, че публикуват това”, добавил Трайковски. На свой ред Болт му е отговорил: “Знам, засмях се, когато го видях. Момичетата бягат по-бързо от това”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация