Розенструик се справи с Шамил Газиев по безапелационен начин

08:52
Розенструик се справи с Шамил Газиев по безапелационен начин

Жаирзиньо Розенструик успя да се справи с Шамил Газиев, въпреки че беше аутсайдер в битката.

Двамата бойци в тежка категория оглавиха събитието UFC Vegas 87, което се проведе в Лас Вегас. Газиев беше непобеден преди срещата. Розенструик изнесе лекция на Газиев.

В първия рунд Газиев вложи доста енергия в търсенето на събаряния, а Розенструик заложи на своя джаб. Жаирзиньо спираше опитите за събаряне, но в края на рунда Газиев го свали.

От втория рунд нататък Розенструик започна да води битката, а Газиев просто вървеше след него и поемаше джабовете на боеца от Суринам.

Газиев изглеждаше изтощен и нямаше никаква идея в играта си. Доминацията на Розенструик продължи и в третия рунд. Шамил не направи нищо в рунда, а Жаирзиньо го точкуваше със своите джабове.

В четвъртия рунд Розенструик се придържаше към стратегията с джабовете, а Газиев ги поемаше като по учебник.

Шамил не правеше нищо, за да покаже, че има поне минимално желание да остане в битката. По време на почивката между 4-тия и 5-тия рунд Газиев започна да спори с хората от своя ъгъл. Марк Годард се намеси и вкара лекар в клетката. Годард пожела да разбере каква е била темата на спора между Газиев и неговите хора.

Оказа се, че Газиев се оплаква, че не вижда с едното око. Това принуди Годард да спре битката и да обяви Розенструик за победител с технически нокаут.

С тази победа Розенструик се върна към успехите в UFC. Газиев от своя страна се раздели със своя непобеден рекорд, който включваше 10 победи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация