Любо Пенев: Хебър пише история!

17:33
Любо Пенев: Хебър пише история!

Наставникът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев говори след победата с 2:1 над Пирин (Благоевград). Успехът на "гробарите" ги праща на исторически полуфинал за Купата на България. 

"Не бих казал две различни полувремена. Започнахме мача леко притеснени, което намирам за нормално, но въпреки това имахме две чисти положения. Дебърлиев извади много добре техните ситуации. Второто полувреме продължихме без да се притесняваме да търсим победа, да търсим втори гол и така. Момчетата непрекъснато напредват, което е радващо. Мачът се играе от първата секунда до последния съдийски сигнал, аз не ги разделям. Важно е за характера и стила на един отбор да можеш да отбележиш и в последната минута.

Голът на Шейх Диаманка ли? На нападателите им е работата да вкарват, между другото. Не го мислим в момента мача с Левски. Не го мислим. За напусналите играчи не искам да говоря, казах вече. Доволни сме, щастливи сме, този отбор пише историята за Хебър, ще му мислим за жребия.

За Пазарджик като град мисля, че означава много този успех. Дай боже с тази поредна победа хората отстрани, които искат да помагат, да го направят, а не само на думи. Това е важно за Хебър", каза легендарният голмайстор на ЦСКА, Валенсия и Атлетико Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация