Анчелоти: Нуждаем се от още точки, за да достигнем границата от 80

17:39
Анчелоти: Нуждаем се от още точки, за да достигнем границата от 80

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че очаква неговите възпитаници да се изправят срещу солиден отбор на Севиля в утрешния ден. Андалусийците нямат поражение в последните четири двубоя в шампионата и стабилизираха представянето си след изключително колебливите си изяви от началото на сезона. От своя страна “лос бланкос” продължават да се се справят с поредицата сериозни проблеми с травми от началото на кампанията, но пък нямат поражение вече в 18 срещи в шампионата. Те са и водач в класирането на Ла лига с шест точки преднина пред Жирона.

“Очаквам солиден отбор на Севиля утре, те играят добре в последно време. Ние се нуждаем от точки. Когато достигнем границата от 80 ще сме много близо до спечелването на Ла Лига. Смятам, че “Бернабеу” ще приеме Серхио Рамос добре, той бе фантастичен капитан и имах късмета да го имам в своя отбор. Тренирахме много добре през тази седмица, Рюдигер е добре и ще започне двубоя. Чуамени се справи много добре на неговата позиция, но Антонио се завръща и това ще ни даде увереност. Арда Гюлер също е готов за игра и е готов да бъде титуляр,” заяви италианецът.

След това специалистът бе принуден да отговаря на поредица от въпроси свързани със състава, както и появилите се спекулации за бъдещето на Тони Кроос и Лука Модрид, но също така и свързани с Винисиус. Германецът обяви преди няколко дни, че ще се завърне в националния отбор за Евро 2024, а хърватинът изглежда сякаш по-близо до изхода, тъй като не е особено доволен от малкото игрови минути, които получава.

“Ако можех да избирам да играя с Модрич и Кроос? За мен няма значение, аз мога да се адаптирам. Тони ми каза за националния отбор, но това няма да се отрази на ситуацията му в Реал Мадрид. Той е много отговорен и има много ясна идея за бъдещето си. Иска да играе до тогава, когато може да поддържа високо ниво, така че мисля че ще продължи. Той не ми е син и няма нужда от моите съвети. Лука Модрич част от щаба? Той е невероятен играч, но не знам каква е идеята му за бъдещето. Той сам ще го избере, но няма да го обсъждам с вас,” заяви Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация