Алонсо пак се прави на "ни чул, ни видял"

18:54
Алонсо пак се прави на "ни чул, ни видял"

Наставникът на Байер Леверкузен Чаби Алонсо говори преди мача на тима си утре срещу Майнц 05. "Аспирините" имат 8 точки преднина на върха в Бундеслигата, а в последните дни спекулациите, свързващи испанския треньор с Байерн (Мюнхен) и Ливърпул се засилиха още повече.

Логично Чаби бе лаконичен по темата: "Може би имате въпроси за моето бъдеще - но съжалявам, нямам какво ново да кажа. Ще видим. Сега не е удачният момент да говорим за това. За мен не е проблем, че спрягат името ми за треньорския пост на други отбори. На този етап съм треньор на Байер (Леверкузен).

Всеки мач е важен. В момента сме в добра позиция, искаме да се наслаждаваме и да продължим по този начин. Това е достатъчно за мен. Байерн са страхотен опонент, не се разсейваме от спекулациите, а сме съсредоточени", започна той.

Почти всички играчи са в добра енергия и настроение. Есекиел Паласиос тренира добре вчера и днес, но това не е достатъчно, за да е на линия утре.

Не гледам към таблицата, но знам за нашите изисквания. Не мислим за май, а по-скоро за това как можем да постигнем целите си в настоящия период. Фокусираме се върху настоящия съперник, а целта е ясна: искаме да спечелим", добави Чаби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация