Зидан в Байерн? Мюнхенци избраха друг бивш играч на Юве...

09:40
Зидан в Байерн? Мюнхенци избраха друг бивш играч на Юве...

През последните няколко часа се появиха слухове в международните източници, цитирани включително и от български медии, че германският шампион Байерн (Мюнхен) е влязъл в преговори за привличането на френския треньор Зинедин Зидан. Сега немската информационна агенция TZ отрече тази информация.


В момента баварците се намират в изключително тежко положение, като изостанаха на осем точки от лидера Байер (Леверкузен) и са напът да загубят титлата в Бундеслигата за първи път от 2012 г. Освен това отборът от Мюнхен натрупа серия от три поредни поражения за първи път от осем години насам.


Натрупването на тези негативни активи за клуба все повече засилва публикациите за смяна на треньора Томас Тухел, като през последните часове се появиха и спекулации, че има възможност баварците да поканят Оле Гунар Солскяер, който е без работа от ноември 2021 г., когато бе уволнен от Манчестър Юнайтед.


Като вариант бе посочен и бившият треньор на Тотнъм - Антонио Конте, който напусна британците през миналата пролет. Дори вестник "Билд" посочи, че италианецът вече е бил избран за поста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация