Краят на най-досадната трансферна сага в историята на спорта най-после дойде!

18:45
Краят на най-досадната трансферна сага в историята на спорта най-после дойде!

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е обявил пред клубния президент Насер Ал-Хелаифи, че желае да си тръгне от „Парк де Пренс“ като свободен агент през лятото, съобщават всички водещи трансферни експерти от Западна Европа.

Както е известно, договорът на Мбапе с клуба е до края на този сезон, но с опцията да бъде удължен за още един сезон, срещу което играчът би получил огромна сума пари под формата на заплата и бонуси. Въпреки това нападателят е твърдо решен най-после да напусне ПСЖ след години на спекулации около бъдещето му, като е спазил обещанието си пред Ал-Хелаифи именно на него първи да съобщи за своя избор дали ще остане във френския шампион и през следващата кампания.

Не е ясно кой ще бъде следващият клуб на френския национал, но най-вероятно става въпрос за Реал Мадрид, който на няколко пъти в миналото беше близо до неговото привличане. Преди да започне новата си авантюра обаче Мбапе ще се постарае да донесе на ПСЖ 12-а титла на Франция, както и първи трофей от Шампионска лига в клубната история. Досега през сезона 25-годишният играч има 31 гола и 7 асистенции в 31 мача във всички турнири.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация