Вижда се краят на сагата Мбапе - Реал Мадрид

11:53
Вижда се краят на сагата Мбапе - Реал Мадрид

След като в продължение на няколко сезона Килиан Мбапе се разминаваше с Реал Мадрид в последния момент, сега вече изглежда почти сигурно, че нападателят на Пари Сен Жермен най-сетне ще стане играч на „белите“ през лятото. Според френският журналист Санти Ауна голмайсторът се е споразумял с кралския клуб през миналата седмица.

Още от 1 януари тази година Мбапе имаше право да преговаря с други клубове, тъй като навлезе в последните шест месеца от сегашния му договор с Пари Сен Жермен. Преди няколко дни капитанът на Франция заяви, че все още не е взел решение за бъдещето си, а „Екип“ излезе с информация, че Мбапе ще направи своя избор преди осминафиналните мачове в Шампионската лига срещу Реал Сосиедад. Ръководството на ПСЖ пък все още вярвам, че голямата звезда на отбора може отново да преподпише с клуба.

През миналия месец „Ди Атлетик“ информира, че Реал е отправил оферта към Мбапе с ултиматума той да даде своя отговор до средата на януари. Според новата информация французинът е приел предложението през миналата седмица. Твърди се, че финансовите условия са по-ниски в сравнение с предишната оферта от испанския гранд, но не се разкриват подробности.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация