Инцидент с автобуса на Реал Мадрид в Германия

18:42
Инцидент с автобуса на Реал Мадрид в Германия

Пътуването на Реал Мадрид до Германия за мача с РБ Лайпциг в Шампионската лига утре не мина без перипетии. "Билд" съобщава, цитиран  от "Марка", че по пътя е имало инцидент с автобуса на Кралския клуб.

Според информациите возилото, превозващо играчите и треньорския щаб на мадридския гранд, е било закачено от автомобил. Шофьорът на колата е "чукнал" автобуса, докато е сменял лентата, и е счупил външното огледало за обратно виждане.

Смята се, че на автомобила, който е бил бяла "Тойота", са нанесени щети на стойност около 3000 евро. Все още не е ясен размерът на щетите, нанесени на автобуса на Реал Мадрид. След кратко спиране всички участници в инцидента продължили без повече произшествия, пояснява още "Билд".

Играчите и щаба на "лос бланкос" не са усетили удара. "Един фен, който снимаше автобуса от колата си, загуби управлението на волана и закачи автобуса. Ние не го забелязахме. Хората, които бяха зад нас, го видяха", заявиха от клуба пред "Марка".

В крайна сметка следобеда Реал Мадрид най-накрая пристигна в хотела си в центъра на Лайпциг. От страната на шофьора на автобуса е имало ясни драскотини от удара с автомобила на фена.

Заради стачка на летището в Лайпциг Реал Мадрид трябваше да пренасрочи пътуването си, за да спази графика си за мача. Вместо директния полет до града, самолетът на Реал Мадрид е кацнал в Ерфурт в 11:38 часа в понеделник. Оттам на хората на Анчелоти пътуваха с автобус, като трябваше да изминат над 115 км, като именно при това пътуване става описаният по-горе инцидент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация