Славия завърши контролите със загуба

18:36
Славия завърши контролите със загуба

Отборът на Славия допусна загуба с 0:1 от руския Сочи в последната си контрола на турска земя. Единственото попадение в срещата вкара Мигел в 58-ата минута, с което донесе успеха на руския тим. Към края на двубоя Галин Иванов имаше добра възможност да изравни, но негов шут бе спасен от вратаря на Сочи. Това бе последна проверка на “белите” преди старта на пролетния дял.

Първата интересна ситуация се откри пред тима на Сочи. В 9-ата минута Саул Гуарирапа се пребори с бранител на Славия, след което оправи удар от малък ъгъл, който не затрудни стража на столичани.

В 23-ата мибута Тони Тасев изведе на голова позиция Галин Иванов, който отправи удар с десния крак по земя, но кълбото премина на сантиметри от целта.

В 58-ата минута бразилският халф на Сочи Мигел получи подаване в наказателното поле и от близка дистанция не сбърка, за да даде преднина на своя тим.

До края на двубоя повече попадение не паднаха. В 85-ата минута Галин Иванов можеше да изравни след добра атака на Славия, но ударът му бе отразен от вратаря на Сочи.

Така “белите” допуснаха минимална загуба в последната си контрола.

СЛАВИЯ - СОЧИ 0:1

0:1 Мигел (58)

Стартови състави: 

Славия: 21. Вуцов, 17. Дост, 6. Георгиев, 4. Генев, 37. Керчев, 71. Стоянов, 73. Минчев, 33. Г. Иванов, 88. Тасев, 23. Александров, 55. Христов 

Сочи: 35. Дегтев, 15. Соломон, 2. Чистяков, 3. Дъркушич, 34. Маргасов, 5. Ангбан, 11. Арутюнян, 14. Кравцов, 24. Мигел, 27. Зайка, 23. Гуарирапа

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация