Фабрегас би водил Барселона като треньор, но след време

17:42
Фабрегас би водил Барселона като треньор, но след време

Бившият футболист на Барселона Сеск Фабрегас призна, че не би отхвърлил завръщане на стадион "Камп Ноу" като треньор един ден. 36-годишният испанец, който вече приключи състезателната си кариера, наскоро се насочи към треньорската професия и застана начело на италианския Комо, където има и участие като собственик.

"Това е нещо, което няма как да прогнозираш. Мисля, че първо трябва да направя други стъпки, да се развивам в професията. Щастлив съм там, където съм в момента, защото няма голямо напрежение", коментира световният шампион с националния тим на Испания пред телевизия Esport3 на въпрос относно бъдещето си и евентуално завръщане в Барселона.

"Може да те съдят и да те определят като добър или не, но в крайна сметка най-важното е работата, която вършиш всеки ден. Има треньори, които работят по един начин и не са оценени, но работят ежедневно. Трябва да се чувстваш добре със самия себе си", каза още Сеск Фабрегас.

Испанецът застана на треньорския пост в Комо по-рано през сезона, но трябваше да се откаже, тъй като все още няма необходимите сертификати. Очаква се той да завърши лицензирането си до края на сезона.

Попитан за ситуацията с настоящия наставник на Барселона Чави Ернандес, Фабрегас отговори: "Не мога да говоря за никого, защото само Чави знае какво е преживял, а вероятно напрежението, на което е подложен, е неизмеримо."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация