Списък на участниците в Конкурса по забивки

14:44
Списък на участниците в Конкурса по забивки

Звездата на Бостън Селтикс и трикратен участник в “Мача на звездите” Джейлън Браун ще вземе участие в тазгодишния Конкурс по забивки в НБА. По този начин той ще се превърне в първия играч от Ол Стар измерението от Виктор Оладипо през 2018-а насам, който ще участва в демонстративното събитие. Браун ще се бори за приза в компанията на защитаващия шампион Мак Макклънг, изгряващата звезда на Маями Хийт Хайме Хакес-младши и Джейкъб Топин от Ню Йорк Никс, който е брат на завършилия на второ място през 2021-ва Оби Топин.

Джейлън Браун е част от “Мача на звездите” в три от последните четири години, като присъствието на звезда от такъв калибър липсваше на Конкурса в последните години. През 2018-а тогавашният Ол Стар Оладипо разочарова с представянето си и завърши на последното четвърто място

Конкурсът по забивки тази година ще се проведе в нощта на 18 февруари на стадион “Лукас Ойл”, който е дом на отбора от НФЛ Индианаполис Колтс. Забивките ще са последното събитие за деня след Конкурса по умения, Конкурса по тройки и сблъсъка на стрелците между Стеф Къри и Сабрина Йонеску.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация