От Реал Мадрид ТВ отново нададоха вой

17:44
От Реал Мадрид ТВ отново нададоха вой

За пореден път журналисти от телевизията на Реал Мадрид се изказаха крайно по адрес на съперниците на тима на Карло Анчелоти. От известно време насам Реал Мадрид ТВ далеч надхвърля ролята на официоз на испанския гранд, като не спира да сипе критики и да съзира конспирации. Именно заради необичайното за клубна телевизия поведение “кралете” биват обвинявани, че целенасочено манипулират факти и по този начин оказват натиск.

Сега “белите” журналисти се нахвърлиха върху съдийството в изминалото дерби срещу Атлетико Мадрид (1:1). Те също като някои фенове твърдят, че отборът на Карло Анчелоти е бил ощетен, защото не са му били отсъдени три дузпи.

От Реал Мадрид ТВ обаче откровяват и другите две от останалите издания на дербито с “рохибланкос” този сезон, в които не спечелиха.

“Тримата съдии от тях - Алберола Рохас, Куадра Фернандес и Санчес Мартинес винаги свирят в полза на “дюшекчиите”. Атлети е най-подкрепяният тим в лигата досега”, твърдят журналистите.

“Човекът, който ръководи изминалата среща (Санчес Мартинес - б.р.), дали ще може да заспи тази вечер? Дали той има някаква съвест? Това се превърна в трилогията “Властелинът на пръстените”. Феновете на Реал знаят, че три от четирите дербита този сезон бяха решени от въпросните рефери”, добавиха още от Реал Мадрид ТВ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация