Реми между Борнемут и Нотингам

19:02
Реми между Борнемут и Нотингам

Борнемут записа четвърти пореден мач без победа, след като завърши 1:1 с Нотингам Форест на „Виталити Стейдиъм“ в двубой от 23-тия кръг на Премиър лийг. „Черешките“ поведоха рано-рано, но допуснаха изравняване в самия край на първата част.

Две промени имаше в състава на Борнемут в сравнение с мача с с Уест Хям през седмицата. Луис Синистера и Джъстин Клуйверт започнаха на местата на Алекс Скот и Маркъс Тавърниър.

Нуно Еспирито Санто бе направил цели шест корекции от двубоя с Арсенал. Новият страж Матс Зелс започна на вратата на Нотингам Форест. Нуно Тавареш, Тайуо Ауоний, Калъм Хъдсън-Одой, Антъни Еланга и Райън Йейтс. 

Още в петата минута домакините взеха аванс. Синистера отклони в глава топката след центриране от корнер, след които кълбото се отклони и от бранител на гостите и стигна до далечната греда, където Клуйверт засече от въздуха за 1:0. В добавеното време на първата част Калъм Хъдсън-Одой изравни резултата. След като отне от Кристи на границата на наказателното поле, задържа добре, след което стреля технично в ъгъла, пращайки топката извън обсега на Нето.

През второто полувреме двата отбора не успяха да отправят по нито един точен удар до 95-ата минута, така че логично този резултат се запази. В 84-тата минута домакините останаха с човек по-малко, след като Филип Билинг получи директен червен картон заради много опасно влизане в ахилеса на Хъдсън-Одой, който получи и контузия в тази ситуация. Форест обаче не успя да се възползва от численото си предимство в минутите до края.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация