Бербатов порица Рашфорд

19:54
Бербатов порица Рашфорд

Димитър Бербатов също взе отношение по случая с издънката на нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд, за който се разбра, че преди дни се е отдал на запой, заради който после не е успял да отиде на тренировка. На всичко отгоре английският национал излъгал мениджъра Ерик тен Хаг, че бил болен. В крайна сметка клубът му наложи наказание, като според запознати става дума за глоба от поне 600 000 паунда.

“Би ми се искало да намеря някакво извинение, защото винаги се опитвам да защитавам футболисти, след като съм бил на тяхно място. Но за такова нещо като това няма извинение”, написа бившият играч на “червените дяволи” Бербатов.

“Знам за какво става дума и какво ти струва това. Иска ти се да се отпуснеш и в действителност има възможност да го направиш, но не и ако трябва да пропуснеш тренировката на следващия ден. От това, което разбирам Рашфорд не е бил болен (за да пропусне тренировката - б.р.). По-скоро звучи като да не се е чувствал уверен и в нужната кондиция да присъства на заниманието, което не е добре за него от професионална гледна точка”, продължи българинът.

“Преди всичко ти си футболист и това трябва да бъде най-важното нещо за теб. Без значение какво е станало, ти си длъжен да бъдеш на тренировка, освен ако не си болен или имаш семейни проблеми. Когато си отишъл да купонясваш, но на следващия ден не си стигнал до тренировката, не виждам какво извинение можеш да имаш”, завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация