Пеп разкри дали ще разчита на Холанд срещу Тотнъм

18:56
Пеп разкри дали ще разчита на Холанд срещу Тотнъм

Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд, който поднови тренировки в началото на седмицата, няма да вземе участие в утрешното гостуване на Тотнъм Хотспър в двубой от четвъртия кръг на ФА Къп, въпреки че норвежецът вече е съвсем близо до завръщането си в игра. Нападателят пропусна последните девет мача на „гражданите“ заради контузия в стъпалото, която се оказа по-упорита, отколкото се очакваше в началото.

„Ерлинг е все по-близо до това да се завърне, но няма да е готов за утре. Тренировъчният лагер в Абу Даби бе добър за него, като той взе участие в някои от заниманията. В последните два дни тренира и тук. Все още обаче не се чувства перфектно, така че трябва да изчакаме още малко.

Аканжи е аут, но Джон Стоунс се завърна и е на разположение. Едерсон също е добре.

Разбира се, че съжалявам как се развиха нещата с Калвин Филипс. Ако му бях дал 10-15 мача подред, той щеше да играе добре, но аз не го направих, защото решавах, че търсим различни неща. Мога само да кажа колко съм благодарен за поведението му извън терена. Надявам се сега да получи достатъчно минути и през следващия сезон ще видим какво ще се случи. Пожелавам му всичко най-добро за краткото време, което ще прекара в Лондон“, заяви Гуардиола по време на днешната си пресконференция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация