Ел Маестро се ядоса на въпрос за зимната селекция на ЦСКА и отсече: Това не е моя работа

20:07
Ел Маестро се ядоса на въпрос за зимната селекция на ЦСКА и отсече: Това не е моя работа

Старши треньорът на ЦСКА София Нестор Ел Маестро сподели мнението си след първата контрола за 2024 година. "Червените" се наложиха над Литекс с 5:3, а за пореден път наставникът на отбора отказа да коментира входящите и изходящите трансфери, като уточни, че това не е негова работа.

Ел Маестро открои представянето на младите играчи днес, след което сподели причината за отсъствието на Марселино Кареасо и Майкъл Естрада.

"Не искам да влизам чак толкова много в детайли. Днес мачът беше важен най-вече от кондиционна гледна точка. Това, от което сме най-доволни, е представянето на нашите млади играчи. Смятам, че всички играчи са здрави. По-голямата част от отбора утре ще има почивен ден, а в неделя пътуваме за Турция. Улаус Скаршем е футболист, който ще ни даде още опции. Вчера го видях да тренира за първи път, изглеждаше в добра форма", започна Ел Маестро, след което отрече слуховете за интерес към Игор Пластун от Лудогорец.

"За първи път чувам за такова нещо. Не мисля, че информацията ви е добра".

"Футболистите, които се представят най-добре, ще играят. Имаше достатъчно хора от ръководството тук. Не трябва да питате треньора за трансфери, не е моя работа. 

Не е важно срещу кои отбори ще играем контроли. Искам да се изправяме срещу тимове, които са на нивото на най-добрите мачове в България. Искам проверките да бъдат възможно най-реалистични до това, което ни очаква през втория полусезон. Няма проблем с настъпилите промени по време за лагера в Турция.

Марселино беше болен четири дни. Днес тренира за първи път. Естрада също няма достатъчно тренировъчна практика и предпазливо го запазихме", каза още треньорът на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация