Челси трансферира защитник в Германия

13:05
Челси трансферира защитник в Германия

Защитникът на Челси Ян Маатсен е отлетял за Германия, където ще премине медицински прегледи, след което ще бъде завършена сделката по преминаването му под наем в Борусия Дортмунд, информира пресата в двете страни. Отборът от Бундеслигата ще плати около 2 милиона паунда на лондончани за услугите на десния защитник, който записа 12 двубоя в Премиър лийг от началото на сезона, но в тях има малко минути. 

Преди да замине за Континетнта Маатсен е подписал нов контракт с Челси, който ще е до лятото на 2027-а година, но медиите на Острова предполагат, че това е ход, който просто ще постави тима от “Стамфорд Бридж” в силна позиция при преговори за негов постоянен трансфер през лятото. Предполага се, че лондончани отново ще имат натоварено лято и ще искат да се разделят с голяма част от настоящите играчи, които в момента са под наем в други отбори. 

Шефовете на Борусия Дортмунд пък продължават да водят разговори и се очаква в близките дни да успеят да завършат и друга сделка - тази за Джейдън Санчо от Манчестър Юнайтед, който също ще пристигне на "Сигнал Идуна Парк" с контракт само до края на кампанията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация