Анчелоти: Белингам е най-добрият в света

17:04
Анчелоти: Белингам е най-добрият в света

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди утрешния мач на тима за Купата на краля срещу четвъртодивизионния Арандина.

“Ние сме носителите на Купата, ще се опитаме да я спечелим отново. Кроос, Чуамени и Винисиус няма да играят утре. Tони има малък проблем с глезена след мача с Майорка. Чуамени пък се нуждае от почивка. Ферлан Менди също няма да е на разположение, той ще се върне за мачовете за Суперкупата.

Ще има промени. Ще бъде сложно, както преди една година, когато започнахме трудно в турнира. Ще бъдем конкурентоспособни. Два пъти съм печелил Kупата на краля, като и двата са незабравими. Съсредоточени сме на 100% върху това състезание", започна Анчелоти.

“Останалите играчи ще пътуват за мача. Кепа и Арда Гюлер ще играят утре, Камавинга се завръща. Дани Карвахал е опция да играе като централен защитник”, продължи той.

Анчелоти отново не пропусна да похвали Джуд Белингам и Винисиус. “Адаптацията на Белингам е много добра. Очевидно е, че той е най-добрият в света. Ранното завръщане на Винисиус от неговата контузия се дължи на неговата сериозност и на страхотната работа на медицинските служители”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация