Легенди на Ман Юнайтед вдигнаха мерника на Антони

17:02
Легенди на Ман Юнайтед вдигнаха мерника на Антони

Легендите на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел и Гари Невил се присъединиха към хора на многобройните критици, разгневени от представянето на Антони. Крилото остана извън титулярния състав в двубоя срещу Астън Вила на "Боксинг Дей", но вчера Ерик Тен Хаг отново заложи на него за гостуването на Нотингам Форест. Бразилецът обаче за пореден път се представи слабо и бе заменен в самото началото на втората част. Антони, за когото Юнайтед плати 85 милиона паунда на Аякс, все още няма нито гол, нито асистенция в 21 мача във всички турнири от началото на сезона. Според Шмайхел той е получил достатъчно шансове, които не е оправдал. Поради тази причина той трябва за по-дълго време да седне на пейката на "червените дяволи".

"Наистина мисля, че Тен Хаг трябва да преосмисли ролята на Антони. Той не дава много на отбора и разочарова съотборниците си. Получаваше възможности дълго време, но все още не е вкарал гол и не е направил асистенция през този сезон. Сякаш наистина не разбира играта", заяви Шмайхел.

Гари Невил пък обвини клуба, че изобшо е приел да плати толкова пари за играч като Антони: "Не може скаутите да са отишли да гледат Антони и да го привлекат за 85 милиона. Изглежда са позволили на Тен Хаг да изземе функциите им, което е тревожно. Обвинявам футболния клуб, че плати за него 85 милиона. Момчето не е виновно, че беше привлечен като един от най-скъпите флангови играчи в световния футбол. Изобщо не трябваше да го привличат за тези пари".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация