Хойлунд: Нямаше как да се получи по-добре тази вечер

13:56
Хойлунд: Нямаше как да се получи по-добре тази вечер

Централният нападател на Манчестър Юнайтед Расмус Хойлунд най-накрая успя да се разпише във Висшата лига, след като негово попадение в края се оказа победно за тима при драматичния успех с 3:2 над Астън Вила във вторник вечер. 

„Аз съм най-щастливият човек в момента – заяви радостният датчанин пред MUTV. – Вярвахме до самия край и показахме характер. Това е един от най-щастливите дни в живота ми. Отне ми време да реализирам в първенството, но все пак се радвам, че го сторих. Нямаше как да се получи по-добре тази вечер“.

Тимът от „Олд Трафорд“ губеше с 0:2, но след почивката показа друго лице и успя да се наложи. 

“Казвах си, че вече съм вкарал много голове в Шампионската лига (5 - б.р.) и е само въпрос на време да реализирам първия си и в Премиър лийг. Да, сега усещам облекчение, но пък не е като да не бях вкарвал и преди това“, продължи 20-годишния Хойлунд.

„Разполагаме с толкова много класа както в атака, така и в защита. Ако си вярвахме един на друг и продължавахме да се борим, бях убеден, че ще вземем нещо от този мач. Много съм щастлив, че „Олд Трафорд“ скандираше името ми“, горд е нападателят.

Другият герой на вечерта беше Алехандро Гарначо, който реализира първите два гола. „Когато той (Гарначо – б.р.) е вляво или вдясно, се вижда какъв невероятен талант е. Той е само на 19 години и на терена двамата се опитваме да изграждаме връзка помежду ни. Надяваме се, че ни предстоят много силни години“, завърши Хойлунд. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация